• Η μάθηση ως ομαδική δραστηριότητα

  • Χρόνος + Μάθηση = Γνώση

  • Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μάθησης

  • Επιτυχία

Facebook

 

   

 

 

 

 

 

                   

 

Το Δυναμικό Φροντιστήριο ιδρύθηκε στην Πεύκη το 1998 από καθηγητές που θέλησαν να αλλάξουν την συνηθισμένη εικόνα των φροντιστηρίων και να κάνουν ένα φροντιστήριο που πρώτο μέλημά του θα είχε τη σοβαρή και εποικοδομητική δουλειά στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης. Έτσι από την ίδρυσή του το Δυναμικό Φροντιστήριο Πεύκης έχει ως γνώμονα τη σοβαρή δουλειά από ανθρώπους που θέλουν τα παιδιά να ΜΑΘΟΥΝ και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Από την ίδρυσή του το Δυναμικό Φροντιστήριο βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά του. Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές πιστεύουν πως ο απομονωτισμός και η αδιαφορία που τα παιδιά συναντούν σε θέματα Παιδείας δε χωράει στο Δυναμικό. Έτσι πάντα αποτελούν Μια ενιαία ομάδα που εργάζεται για τον κοινό στόχο.

Στο 15ο πια χρόνο προσφοράς στα παιδιά οι άνθρωποι του Δυναμικού Φροντιστηρίου Πεύκης είναι ευχαριστημένοι που βλέπουν αφ' ενός οι μαθητές του Δυναμικού να πετυχαίνουν τους στόχους τους και αφ' ετέρου την εμπιστοσύνη που τα παιδιά και οι γονείς δείχνουν, κάνοντας το Δυναμικό Φροντιστήριο Πεύκης πρώτο στις προτιμήσεις των Μαθητών στην Πεύκη.